smještaj

Smještaj za naše ptičice
A sada sve što ste ikada željeli znati o vašem smještaju:

Stanujete:
 Skoro u centru, a opet ste u zelenilu i imate svoj mir.
Parking ispred kuće. Besplatan. Uvijek ima mjesta.
Do Britanskog Trga (plac, nezaboravna 'Kava Tava', nedjeljna 'Zg špica' i sajam antikviteta...) i Ilice (glavna zagrebačka ulica,Cafe 'Eli's', slastičarna 'Vincek', The shopping, kazališta...) ste pješke za 10 min.
Zelengaj je isto 'ispred nosa'-prvo je što ćete se nauživati svježeg zraka i nagledati zelenila, a onda možete svoje noge odvesti u jutarnju šetnju ili na jogging.
Isto tako ste već na direktnom putu za Sljeme - ljeti izletište, zimi skijalište-što da vam kažemo, nego - izvol'te.

Duži najam je moguć i cijena se onda dogovara posebno.
Moguća razmjena.Apartmani:


'Prizemljeni studioapartman', prizemlje, terasa.
Naš najtraženiji, 'prizemljeni apartman' 
Velika terasa s pogledom na Zelengaj  (prelijepi park, odlično za jutarnju  sportsku aktivnost ili samo za gledanje).  Na korištenje dobivate prostoriju L oblika,koja služi za boravak i spavanje (krevet je pravi, ne onaj na rastezanje), zatim kuhinja, koja je odvojena šankom i vratima, a u njoj ima mjesta i za blagovanje u dane kad vam terasa ne odgovara. Još wc i kupaonica, kao što rekosmo terasa - i to bi bilo to. Ne znamo što još čekate?Apartman 'Između neba i zemlje', kat, balkon.

Apartman 'Između neba i zemlje'


 


Apartman se nalazi na katu, ima sve što je potrebno za ugodan boravak, uključujući i klima uređaj. Na balkonu možete piti jutarnju kavu i pri tome gledati ravno preko drveća u tornjeve katedrale. Kompletno opremljen, s hrastovim parketom na podu i kadom u kupaonici, naći ćete se između neba i zemlje. 
'Zgodni studiopartman', prizemlje, terasa

'Zgodni apartman'

 


 Ovaj apartman trenutačno nije raspoloživ, ali smo ga ipak ostavili na stranici, da vidite kak' je zgodan.